Przepis i sposób przygotowania na: PIJANA WIŚNIA
Kroki postępowania
Po tym czasie:
Gotujemy budyń z godnie z instrukcją obsługi na opakowaniu, używając łącznie 3 szklanki mleka. Wsypujemy suchą galaretkę i mieszamy co jakiś czas aż ostygnie.
Biszkopt | 2szt |
budyń czekoladowy | 2szt |
mleko | 3szkl |
cukier | 3/4szklanki |
galaretka wiśniowa | 1szt |
masło | 200g |
margaryna | 125g |
wiśnie bez pestek | 2szklanki |
wódka | 1/2litra |
cukier | 1/4szkl |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: