Składniki:
oliwa | 6-7 łyżek |
masło | 15 gram |
szalotki | 2 sztuki |
cukier brązowy | 1/2 łyżeczki |
tłusta śmietana | 2 łyżki |
piersi z kurczaka | 1-2 sztuki |
sól | |
pieprz | |
cydr | 150 wytrawny |
jabłka | 2 kruche, czerwone |
oliwa | 6-7 łyżek |
masło | 15 gram |
szalotki | 2 sztuki |
cukier brązowy | 1/2 łyżeczki |
tłusta śmietana | 2 łyżki |
piersi z kurczaka | 1-2 sztuki |
sól | |
pieprz | |
cydr | 150 wytrawny |
jabłka | 2 kruche, czerwone |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: