Pierś ze szpinakiem w towarzystwie kalafiora

Pierś ze szpinakiem w towarzystwie kalafiora

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek

×

kg

g

kostka

gramów

ml

duża łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • szpinak

    1 opakowanie
  • kalafior

    1/2 szt.
  • pierś z kurczaka

    1 szt.
  • cebula

    1 szt
  • ząbek czosnku

    1 szt.
  • sól do smaku

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Pierś kroimy w kostkę i podsmażamy. Następnie dodajemy pokrojoną w kostkę cebulę i przeciśnięty przez praskę czosnek. Wszystko dusimy pod przykryciem. Doprawiamy do smaku solą . Podajemy z ugotowanym kalafiorem

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Pani Domu

08.07.2015 11:05
smaczne połączenie smaków

Justi2401

08.07.2015 10:46
Przepis fajny, szybki i na pewno smaczny, tylko w sposobie przypominania zjadłaś/eś szpinak, bo nie ma napisane co z nim zrobić :) Pozdrawiam :)

Wafelek2601

08.07.2015 09:28
smaczne danie

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat