Przepis i sposób przygotowania na: PIERŚ Z KACZKI PODANA NA KASZY Z SOSEM KURKOWYM
Kroki postępowania
Ugotować kaszę jęczmienną według instrukcji na opakowaniu.
pierś z kaczki | 200 g (ze skórą) |
masło | 125 g |
ząbek czosnku | 3 szt |
rozmaryn | |
kasza jęczmienna | 100 g |
kurki | 200 g |
cebula | 1 szt |
masło | 3 łyżki |
bulion drobiowy | 1/2 szklanki |
mąka pszenna | 2 łyżki |
śmietana 30% | 4 łyżki |
natka pietruszki | |
sól do smaku | |
pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: