Przepis i sposób przygotowania na: Pierś kurczaka z papryką i ananasem
/Zasmażki można użyć gotowej lub przyrządzić z tłuszczu i mąki/
pierś z kurczaka |
50 dag
|
papryka czerwona |
1 szt
|
Kucharek przyprawa uniwersalna |
4 łyżki
|
cebula dymka ze szczypiorkiem |
4 szt
|
ananas w puszce |
1 szt
|
czosnek |
1 ząbek
|
olej |
3 łyżki
|
ocet winny |
2 łyżki
|
miód |
1 łyżka
|
Zasmażka: |
1 łyżka
|
sos sojowy |
3 łyżki
|
papryka zielona |
1 szt
|
Imbir mielony Prymat |
1/2 łyżeczki
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: