Składniki:
ciasto na pierogi
mąka pszenna | 30 dag |
jajko | 1 szt |
woda ciepła | 3/4 szklanki |
Farsz
mięso | 50 dag |
soczewica czerwona | 1 szklanka |
cebula | 1-2 szt |
oliwa | 2 łyżki |
przyprawa uniwersalna | 1 łyżeczka |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
mąka pszenna | 30 dag |
jajko | 1 szt |
woda ciepła | 3/4 szklanki |
mięso | 50 dag |
soczewica czerwona | 1 szklanka |
cebula | 1-2 szt |
oliwa | 2 łyżki |
przyprawa uniwersalna | 1 łyżeczka |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: