Przepis i sposób przygotowania na: Pierogi z kaszą jęczmienną
Kroki postępowania







mąka pszenna | 4 1/2 szkl |
mleko ciepłe | 1 1/2 szkl |
żółtko jajek | 1 duże |
olej rzepakowy | 1 łyżka |
sól | 1/2 łyżeczki |
kasza jęczmienna | 1 szkl |
kurczak | 1 udko |
marchew | 2 szt |
seler naciowy | 1 łodyga |
Liść laurowy suszony Prymat | 3 szt |
ziele angielskie | 4-6 szt |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
Pieprz ziołowy mielony Prymat | |
masło | 1 łyżka |
boczek wędzony | ok 300 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: