Przepis i sposób przygotowania na: Pierogi z kapustą i grzybami
Kroki postępowania
W woku rozgrzać olej, zeszklić posiekaną cebulę, wsypać pokrojone w małą kosteczkę pieczarki, smażyć do odparowania.
mąka pszenna | 0,5 kg |
maślanka | 100 ml |
woda gorąca | 100 ml |
jajko | 1 szt |
sól | 0,5 łyżeczki |
oliwa | 1 łyżka |
kapusta kiszona | 0,5 kg |
grzyby suszone | 10 dag |
pieczarki | 15-20 dag |
cebula | 1 szt |
olej | 3 łyżki |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
cebula | |
olej | |
boczek wędzony |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: