Przepis i sposób przygotowania na: Pierogi z indykiem i kaszą kuskus
Kroki postępowania
Ugotowane pierogi polać rozpuszczonym masłem lub omaścić skwarkami.
Smacznego:)
mąka pszenna | 3 szkl |
mleko ciepłe | 1 szkl |
sól | 1 szczypta |
olej rzepakowy | 1 łyżka |
golonki indycze | 1 mała szt |
cebula | 1 szt |
ząbki czosnku | 2 szt |
bulion drobiowy | 1/3 szkl |
kasza kus-kus | 1/2 szkl |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Pieprz ziołowy mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: