Przepis i sposób przygotowania na: Pierogi z brzoskwiniami i komosą
Kroki postępowania
Stopniowo wrzucać do wrzącej, osolonej wody i gotować 3-4 minuty od momentu wypłynięcia na powierzchnię.
Podawać z kwaśną śmietaną oprószone cukrem trzcinowym.
mąka tortowa | 2,5 szkl |
maślanka | 1 szkl |
jajko | 1 szt |
olej | 1 łyżka |
proszek do pieczenia | 1/3 łyżeczki |
sól | |
brzoskwinie | 2-3 szt |
owoce | 2/3 szkl komosy rózgowej |
cukier trzcinowy | |
śmietana kwaśna |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: