Składniki:
mąka | 2,5 szkl |
olej | |
jajko | |
Farsz: | |
koperek | 1/2 peczka |
sok z cytryny | 1 łyżka |
smietana 18% | 1 łyżka |
sól, pieprz | |
botwinka | 2 szt |
woda | 1 (gorąca) |
ser biały | 25 (twarogowy) |
mąka | 2,5 szkl |
olej | |
jajko | |
Farsz: | |
koperek | 1/2 peczka |
sok z cytryny | 1 łyżka |
smietana 18% | 1 łyżka |
sól, pieprz | |
botwinka | 2 szt |
woda | 1 (gorąca) |
ser biały | 25 (twarogowy) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: