Doradca Smaku logoandPrymat logo
Najlepsze przepisy na grilla SPRAWDŹ

Pieczywko czosnkowe

0.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Liczba porcji
Liczba porcji: 5+ os.

Składniki:

chleb tostowy
1 opakowanie
masło 250 g
1 opakowanie
czosnek ząbki
3 sztuki
zioła suszone
do smaku
sól
do smaku
Sklep Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczywko czosnkowe

Masło utrzeć ze zmiażdżonym czosnkiem , przyprawami i ziołami. Posmarować kromki po obu stronach. Zawinąć chleb w folię aluminiową, zapiekać w 180 stopniach przez 20 minut, potem odkryć i zapiekać jeszcze 7 minut. Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

dianix 22.06.2012 12:03
czesto robię takie, i jeszcze przypieczone- uwielbiam
gosia561 05.06.2012 12:42
robię do sałatek
ziutula
ziutula 02.11.2011 11:18
lubię takie do piweczka...
Smakosz6 16.05.2011 14:28
mniam
FAFIK 05.05.2011 22:07
Pychota!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak