Przepis i sposób przygotowania na: Pieczony schab
Kroki postępowania
Podawać jako pieczeń do ziemniaków lub zimne jako wędlina do chleba.
schab bez kości | 1,5 kg |
Sól peklowa drobnoziarnista Prymat | 1 łyżka |
Pieprz ziołowy mielony Prymat | 2 łyżki |
rozmaryn | 1 łyżeczka |
czosnek | 2 ząbki |
marchew | 2 sztuki |
cebula | 2 sztuki |
pietruszka | 1 sztuka |
seler | 1/4 sztuki |
koperek | 2 gałązki |
lubczyk świeży | 1 gałązka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: