PIECZONE WARZYWA

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ziemniaki

    5 szt
  • marchew

    2 szt
  • cebula

    1 szt
  • natka pietruszki

  • olej lniany

  • czarny pieprz mielony Prymat

  • sól

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Naczynie żaroodporne wystartować olejem lnianym. Marchewkę i Ziemniaki obrać i pokroić w plasty. Cebulę pokroić w piórka. Koperek poszatkować. Warzywa przyprawić solą i pieprzem. Piec w piekarniku ok 50 min w temperaturze 200 stopni.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Grazyna0211 17.07.2016 15:18
smaczne danie
Ola1young 17.07.2016 14:34
pyszne danie
Madzai 17.07.2016 13:42
Proste a smaczne!
Konczi 17.07.2016 13:34
lubię takie warzywka

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat