Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczone jabłko z dodatkiem otręb, cynamonu i rodzinków

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jabłko 1 szt.
rodzynki 2 łyżki
otręby pszenne 1 łyżeczka
cynamon Prymat 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczone jabłko z dodatkiem otręb, cynamonu i rodzinków

Jabłka dokładnie umyć i wdrożyć środek. Przygotowany owoc posypujemy 2 łyżkami rodzynek, 1 łyżeczką otrębów pszennych i 1 łyżeczką cynamonu.
Całość pieczemy w piekarniku w temperaturze 150 stopni C. Przez okres 20 minut.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak