pieczeń z mielonego

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • mięso mielone

    1 kg
  • jaja na twardo

    4 szt
  • majeranek

  • przyprawa do mięsa mielonego

  • papryka

  • czosnek granulowany

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

mięso mielone przyprawić majerankiem, przyprawą do mielonego, solą, pieprzem, czosnkiem do smaku. w wąską blaszkę ułożyć mięso mielone na spodzie, nastepnie ugotowane jaja i drugą warstwę mielonego. zapiekać w piekarniku przez 1,5 godziny w temperaturze 180 stopni.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (6)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Zoso 20.02.2012 20:23
ciekawe danie
anja3107 24.01.2012 13:11
mniam
zuzanna_z 04.01.2012 12:10
spróbuję
Olaa 30.12.2011 08:39
smaczne
Motorek 26.11.2011 10:58
smaczna
Ewa95 22.11.2011 19:44
fajna

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat