Składniki:
zrazu wołowego | 75 dag |
pietruszki | kawałek |
selera | kawałek |
kalarepy | kawałek |
marchwi | kawałek |
masła | 3 dag |
smalcu | 3 dag |
mąki | 1 dag |
cebula | 1 szt |
sok z cytryny | |
soli | 1 łyżka |
zrazu wołowego | 75 dag |
pietruszki | kawałek |
selera | kawałek |
kalarepy | kawałek |
marchwi | kawałek |
masła | 3 dag |
smalcu | 3 dag |
mąki | 1 dag |
cebula | 1 szt |
sok z cytryny | |
soli | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: