Pieczarki z grilla

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • serek topiony śmietankowy duży

    1-2 szt
  • sól, pieprz

  • pieczarki

    12 sztuk
  • ser gouda

    50 (tarty)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Z pieczarek wyjąć ogonki, oprószyć solą i pieprzem. Wypełnic serkiem topionym i posypać serem żółtym. Ułożyc na ruszcie i grillować ok. 10 minut

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Kuchareczekjeden 29.11.2011 20:00
super
Tika4444 17.03.2011 14:01
fajny przepis
Tika4444 17.03.2011 14:01
fajny przepis
Tika4444 17.03.2011 14:01
fajny przepis

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat