pieczarki z grila

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pieczarki

    15 szt.
  • masło

    3 łyżki
  • olej

    1 łyżka
  • natka pietruszki

  • sól

  • pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Pieczarki oczyścić, dobrze jak dusponujemi dużymi sztukami, pozbawić je ogonków. Posypać je pieprzem i solą, skropić odrobiną oleju. Piec na ruszcie. posiekaną Natkę pietruszki wymieszać z masłem- które po upieczeniu pieczarek wkładamy we wnękę po ogonku.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat