Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczarki w ketchupie

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 50 dag
ketchup pikantny 1/2 szklanki
cebula 1
miód płynny 1 łyżka
Chili pieprz cayenne mielone Prymat 1/2 łyżeczki
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczarki w ketchupie

Na patelni rozgrzać olej i podsmażyć cebule pokrojoną w piórka. Dodać pieczarki i smażyć aż odparuje woda. Dodać ketchup i miód, dokładnie wymieszać. Doprawić pieprzem cayenne, jeśli ktoś lubi ostre potrawy, można go dodać więcej. Pieczarki podawać na ciepło.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Jagódka77 16.01.2015 14:14
jestem ciekawa tego dania
Bernadeta1 05.01.2015 13:49
w takim wydaniu pieczarek jeszcze nie robiłam a warto wypróbować
migotka28 02.01.2015 22:11
ciekawy pomysł musze wypróbować
Stenka 02.01.2015 21:19
takich jeszcze nie robiłam
Magula 02.01.2015 21:14
Takiego połączenia jeszcze nie próbowałam
Megg 02.01.2015 20:59
lubię takie jedzonko :-)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak