Pieczarki w cieście

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pieczarek

    10 szt.
  • mąki

    1 łyżka
  • jajko

    1 szt.
  • Bułka tarta klasyczna Prymat

    2 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Umyte pieczarki przekroić na pół. Następnie zamoczyć w jajku. Bułkę tartą i mąkę połączyć ze sobą. Pieczarki obtoczyć w tej mieszance. Smażyć pod przykryciem na bardzo małym ogniu, aż będą miękkie.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
agnieszka214 02.07.2012 09:19
pychota
dorotka0000025 18.04.2012 14:21
super
Mariposas 16.03.2012 15:23
super
Justyna87 08.03.2012 21:44
pycha
Agnieszka/picola 16.02.2012 20:54
fajne

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat