Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pieczarki faszerowane

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 7 sztuk
szynka 3 plasterki
ser żółty 3 plasterki
sól
pieprz
masło

Przepis i sposób przygotowania na: pieczarki faszerowane

Kroki postępowania

1
Pieczarki oczyśić obrać i umyć ,następnie pozbyc sie trzonów
Krok 1 - pieczarki faszerowane foto
2
nasptenie trzony posiekac w drobną kostke i je usmażyc na maśle,ser oraz wędline posiekac drobno dodąc do usmażonyc pieczarek, kapelusze napełnić farszem
Krok 2 - pieczarki faszerowane foto
3
piec około 20 min w temp 200 stopni
Krok 3 - pieczarki faszerowane foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Janek 14.08.2012 21:15
mmm megaśnie;)
1j1o1l1a1 07.08.2012 15:49
smacznie
cris04 07.08.2012 10:31
....bardo apetycznie wyglądają te pieczarki...!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak