Pieczarki faszerowane

Pieczarki faszerowane

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

g

kostka

kg

gramów

ml

duża łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pieczarki

    10 sztuk
  • mięso mielone

    20 dag
  • sól

    wg uznania
  • pieprz

    wg uznania
  • Kucharekw

    wg uznania
  • mąka

    do panierki
  • jajko

    do panierki
Wyślij składniki na:
Listonic
promotion_img Reklama na dziś

Sposób przygotowania

Pozbawić pieczarki nóżek. Bardzo drobno posiekać nóżki i zasmażyć ich z mięsem mielonym. Przyprawić solą, pieprzem i Kucharkiem. Nakładać do kapeluszy. Panierować w mące, jajku i bułce tartej. Zapiekać na złoty kolor.

Aktualności

Komentarze (13)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

matesko

18.10.2012 09:16
Takie lubie najbardziej

matesko

18.10.2012 09:16
Takie lubie najbardziej

Stenka

11.10.2012 19:11
skorzystam, dodam jeszcze cebuke i natke pietruszki

ilka_86

19.02.2012 09:07
musz je zrobić:)

Juleczka20

02.11.2011 19:29
fajne

Sylwia56

26.09.2011 19:23
pychota

malaczarna23

28.07.2011 19:45
pyszne

KasiaK90

20.07.2011 12:00
super

iwa643

13.07.2011 09:43
fajne

patusia

18.02.2011 23:51
pycha :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat