Pianka wiśniowa

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • wiśnie

    40 dag
  • woda

    3 łyżki
  • śmietana kremówka

    2 szklanki
  • Żelatyna wieprzowa Prymat

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Wiśnie miksujemy. Żelatynę rozpuszczamy w wodzie, kiedy stężeje podgrzewamy i rozpuszczamy. Śmietanę ubijamy i łączymy z musem wiśniowym i żelatynę, przelewamy do foremek i schładzamy.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat