Przepis i sposób przygotowania na: Pepperoni ze szczyptą orientu
Z pozostałych składników przygotować zimną zalewę. Zalewać papryczki, słoiki szczelnie zamknąć i pasteryzować przez 7 minut od momentu zagotowania.
ocet 10 % | 0,25 l |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1 łyżeczka |
Przyprawa curry orientalna Prymat | 1/4 łyżeczki |
liść kafiru | 6 szt |
cukier trzcinowy | 2 łyżki |
woda | 0,75 (źródlana) |
pepperoni | 1 kg |
Ziele angielskie całe Prymat | 18 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: