Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pekinka z papryką do obiadu

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1/2 szt
papryka czerwona 1 szt
rzodkiewki kilka szt
marchewki 2 szt
musztarda 2 łyzeczki
sól
pieprz
oregano

Przepis i sposób przygotowania na: Pekinka z papryką do obiadu

Kapustę pekińską drobno szatkujemy. Paprykę myjemy, usuwamy pestki i kroimy w cienkie paseczki. Rzodkiewki myjemy i kroimy w kostkę. Marchewki obieramy i ścieramy na tarce o grubych oczkach. Wszystkie warzywa mieszamy ze sobą. Doprawiamy solą, pieprzem, oregano i pietruszką. Na koniec dodajemy musztardę i mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Magula 12.12.2013 10:53
Prosta i smaczna więc polecam
Malgorzata549 11.12.2013 08:52
często robię podobną - pycha
kanu83 25.03.2013 21:51
Uwielbiam sałatki z pekinki- zawsze są pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak