Pasztet bez mięsa

Pasztet bez mięsa

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

g

kostka

kg

gramów

ml

duża łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • fasola

    700 g.
  • ziemniaki

    4
  • cebula

    1
  • czosnek

    3 ząbki
  • jajka

    2
  • olej

    50 ml.
  • sól i pieprz

  • grzybki marynowane

    30 dag.
Wyślij składniki na:
Listonic
promotion_img Reklama na dziś

Sposób przygotowania

Kroki postępowania

Krok 1 - Pasztet bez mięsa foto
Fasolę ugotować. Zmielić ją razem z ziemniakami.
Krok 2 - Pasztet bez mięsa foto
Cebulę, czosnek i pieczarki pokroić. Podsmażyć.
Krok 3 - Pasztet bez mięsa foto
Wszystkie składniki ze sobą wymieszać. Przygotowaną masę wylać do blachy. Piec w 200 stopniach przez około 30 minut.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

sezamek

05.04.2016 19:21
Może być dobre :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat