Składniki
kostka
g
kg
gramów
gniazda
gniazd
ml
duża łyż.
dużej łyż.
mała łyż.
łyżeczka
łyżka
szklanka
Ciasto
-
mąka pszenna
3 szkl -
masło
25 dkg -
śmietana 12%
1 szkl -
cukier
1/2 łyżeczki -
drożdże
4 dkg -
jajko
3 szt -
Imbir mielony Prymat
Farsz
-
pieczarki
30 dkg -
cebula
1 szt -
Pieprz czarny mielony Prymat
-
sól
Przepis i sposób przygotowania Paszteciki do barszczyku
Kroki postępowania

Doprawić solą i pieprzem.


Ciasto rozwałkuj i pokrój na kwadraty. Nakładaj farsz pieczarkowy zaklej i na blaszkę.

Samcznego
Komentarze (13)
Załaduj więcej komentarzy (3)