Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z wędzonej makreli na kanapki

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wędzona makrela 1 sztuka
cebula 1 sztuka
ogórek kiszony 2 sztuki
serek śmietankowy 250 g
natka pietruszki 2 łyżeczki
Pieprz czarny mielony Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z wędzonej makreli na kanapki

Ogórki i cebulę pokroić w kostkę. Makrelę w miarę pozbawić ości i rozdrobnić widelcem. W misce wymieszać ogórki,cebulę i makrelę. Dodać posiekaną natkę pietruszkę i pieprz do smaku. Podawać z chlebem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta1 14.06.2013 10:36
robię taką bardzo smaczna
irenka 13.06.2013 22:41
świetny przepis,na pewno smaczna ta pasta

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak