Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z wędzonego dorsza ze szczypiorkiem

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

dorsz wędzony 500 g
Szczypiorek cienki pęczek
cebula 1 sztuka
majonez tradycyjny 2 lyżeczki
Soda oczyszczona Prymat do smaku
jajko ugotowane na twardo 3 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z wędzonego dorsza ze szczypiorkiem

Rybkę obrać z kości, rozdrobnić widelcem. Dodać jajka ugotowane na twardo i pokrojone w kostkę. Wymieszać. Pęczek szczypiorku i cebulę pokroić drobno, dodać do wędzonego dorsza i jajek. Wymieszać wszystko i połączyć z majonezem. Doprawić solą i pieprzem do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

11.03.2014 17:51
to w końcu się zdecydujcie w składnikach pisze soda a w wykonaniu ani o tym mowy nie ma :(
11.03.2014 17:47
nie dobra ,soda do dorsza
STEFANIA 01.12.2012 19:59
bardzo pyszne
Monika58 20.11.2012 17:37
pyszna
RenataZ-et 20.11.2012 15:59
muszę wypróbować takie połączenie
Poison1988 18.11.2012 11:23
lubię takie pasty :)
adelajda 18.11.2012 09:43
z dorsz jeszcze nie robiłam, muszę spróbować !
Mysiunia 18.11.2012 08:17
Mi by bardzo smakowała! :) sałatki z wędzonych ryb są przepyszne w każdym wydaniu:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak