Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z wędzonego dorsza i pora

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

dorsz wędzony 1 szt
jajko 1 szt
por (biała część) 1 mała szt
suszone pomidory 2-3 kawałki
majonez 2 łyżki
pieprz
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z wędzonego dorsza i pora

Dorsza obrać dokładnie z ości, wrzucić do rozdrabniacza i rozdrobnić na jednolitą masę. Przełożyć do miski. Pora dokładnie oczyścić i pokroić w drobną kostkę. Dodać do ryby. Dodać również pokrojone w kostkę pomidory suszone. Dodać majonez, wymieszać. Przyprawić pastę do smaku dużą ilością świeżo zmielonego pieprzu.
Smacznego :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

bertpvd 02.07.2017 23:42
pyszna pasta
Renataj 02.07.2017 23:10
Apetyczny pomysł.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak