Pasta z wędzone mięsa

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • twaróg

    20 dag
  • mięso wędzone

    20 dag
  • chrzan

    1 łyżeczka
  • sól

  • pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Twaróg ucieramy, mięso gotujemy i rozdrabiamy. Dodajemy chrzan, doprawiamy do smaku i dokładnie mieszamy.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
danusia19671 19.05.2012 11:18
musi być smaczna :-)
anna186 20.11.2011 20:10
pyszne

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat