Pasta z Tunczykiem

Pasta z Tunczykiem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek

×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • czosnek

    1 ząbek
  • koperek

    4 gałązki
  • sól

    1 szczypta
  • pieprz

    1 szczypta
  • śmietana

    4 łyżeczki
  • sok z cytryny

    1 sztuka
  • tuńczyk w sosie własnym

    1 puszka
  • twaróg

    250 (półtłusty)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

twaróg dokładnie rozgnieść puszkę tuńczyka dodać do twarogu i wymieszać dołożyć pokrojony drobniutko czosnek oraz posiekany koperek przyprawić do smaku solą i pieprzem oraz sokiem z cytryną wszystko wymieszać dodać śmietanę i pozostawić gładka masę do lodówki.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat