Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z tuńczyka z oliwkami

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

tuńczyk w sosie własnym 1/2 puszki
oliwki zielone 10 sztuk
ząbek czosnku 1 sztuka
sok z cytryny 1 łyżka
Pieprz czarny mielony Prymat szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z tuńczyka z oliwkami

Tuńczyka odsączyć z zalewy, dodać oliwki i ząbek czosnku. Wszystko dokładnie zblendować. Dodać sok z cytryny i szczyptę pieprzu.Podawać na liściach sałaty z pomidorem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Damiano
Damiano 11.05.2015 08:44
bardzo dobra pasta
Bernadeta1 10.05.2015 22:42
lubię pastę z tuńczyka
Franciszek 10.05.2015 21:19
Szybki przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak