Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z soczewicy czerwonej z serkiem

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

soczewica czerwona 1 szkl
ser kanapkowy 3-4 łyżki
suszone pomidory 4-5 kawałeczków
cebula czerwona 1 szt
marchewka 1 szt
majonez 1-2 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku
czubrica zielona do smaku

Porada

Pyszny i zdrowy domowy dodatek na pieczywo

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z soczewicy czerwonej z serkiem

Soczewicę i marchewkę gotujemy studzimy.
Do miski przekładamy soczewicę marchewkę i pomidory miksujemy.
Do masy dodajemy drobno pokrojoną cebulę dodajemy serek ,majonez i przyprawy wymieszać .
Najlepiej smakuje jak trochę postoi i smaki się przegryzą.

POLECAM!!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gosia56 23.01.2016 12:43
Bardzo dziękuję za miłe komentarze;)
Mniam 23.01.2016 00:20
Uwielbiam takie połączenie. Pasta jest przepyszna :)
Róża1 22.01.2016 22:13
no , nie :-) , jestem pod wrażeniem , myślałam , że już nie można wymyślić żadnej pasty :-) .
Bernadeta1 22.01.2016 19:15
bardzo lubię pasty z soczewicy
gusia1000 22.01.2016 17:30
Smaczna musi być.
SylwiaMagdaSabin 22.01.2016 17:08
Wyprobuje.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak