Pasta z serka topionego i ryby

Pasta z serka topionego i ryby

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • makrela wędzona

    15 dag
  • masło

    2 łyżki
  • ser topiony

    2 opakowania
  • pieprz

    do smaku
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Pasta z serka topionego i ryby

Ser topiony ucieramy z masłem. Powoli dodajemy rybę, którą wcześniej należy pozbawić ości i skóry. Dotąd należy ucierać aż powstanie jednolita masa. Na koniec przyprawiamy odrobina pieprzu. Pasta doskonale nadaje się do smarowania kanapek.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Milena87 16.02.2013 19:56
pyszna
Jaheira11 31.01.2012 14:50
fajne po??czenie
Norgiusz 06.01.2012 17:53
mniam
Norgiusz 06.01.2012 17:53
mniam

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat