Pasta z serka topionego i ryby

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • makrela wędzona

    15 dag
  • masło

    2 łyżki
  • ser topiony

    2 opakowania
  • pieprz

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ser topiony ucieramy z masłem. Powoli dodajemy rybę, którą wcześniej należy pozbawić ości i skóry. Dotąd należy ucierać aż powstanie jednolita masa. Na koniec przyprawiamy odrobina pieprzu. Pasta doskonale nadaje się do smarowania kanapek.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Milena87 16.02.2013 19:56
pyszna
Jaheira11 31.01.2012 14:50
fajne po??czenie
Norgiusz 06.01.2012 17:53
mniam
Norgiusz 06.01.2012 17:53
mniam

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat