pasta z sera białego z kminkiem i papryką

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ser biały

    1/2 kg
  • kminek

    1 łyżeczka
  • sól

    2 łyżeczki
  • Papryka słodka mielona Prymat

    2 łyżeczki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ser mielimy w maszynce,dodajemy paprykę sól i rozmiazdżony kminek,dokładnie mieszamy.Z takiej masy można uformować serek który smakuje z piwem.Przed podaniem takiego serka trzeba go zawinąć w folię i wstawić do lodówki na pół godziny.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
halina17 02.07.2012 10:16
dobra pasta na kanapki
Magdalena80 20.10.2011 22:39
rewelacyjna
dorotka0000025 21.09.2011 22:47
pycha

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat