Pasta z rzodkiewką

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • twaróg

    30 dag
  • rzodkiewka

    2 pęczki
  • zielona cebulka

    1 pęczek
  • śmietana

    3 łyżki
  • sól

  • pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kroki postępowania

Krok 1 - Pasta z rzodkiewką foto
Twaróg wyrabiamy ze śmietaną, doprawiamy. Dodajemy oczyszczoną, pokrojoną w słupki rzodkiewkę.
Krok 2 - Pasta z rzodkiewką foto
Następnie dodajemy pokrojoną drobno zieloną cebulkę.
Krok 3 - Pasta z rzodkiewką foto
Pastę delikatnie mieszamy. Tak przygotowaną pastą smarujemy kanapki. Smacznego!

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
idealme 01.06.2013 14:05
uwielbiam takie pasty :))
dodi 01.06.2013 14:02
pyszne śniadanko

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat