Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z rzodkiewką

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

twaróg 30 dag
rzodkiewka 2 pęczki
zielona cebulka 1 pęczek
śmietana 3 łyżki
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z rzodkiewką

Kroki postępowania

1
Twaróg wyrabiamy ze śmietaną, doprawiamy. Dodajemy oczyszczoną, pokrojoną w słupki rzodkiewkę.
Krok 1 - Pasta z rzodkiewką foto
2
Następnie dodajemy pokrojoną drobno zieloną cebulkę.
Krok 2 - Pasta z rzodkiewką foto
3
Pastę delikatnie mieszamy. Tak przygotowaną pastą smarujemy kanapki. Smacznego!
Krok 3 - Pasta z rzodkiewką foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

idealme 01.06.2013 14:05
uwielbiam takie pasty :))
dodi 01.06.2013 14:02
pyszne śniadanko

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak