PASTA Z RYBY WĘDZONEJ

PASTA Z RYBY WĘDZONEJ

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ryba wędzona

    20 DAG
  • żółtko jajek

    2 SZTUKI
  • masło

    6 DAG
  • musztarda

Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania PASTA Z RYBY WĘDZONEJ

RYBĘ ZMIELIĆ RAZEM Z ŻÓŁTKAMI, DODAĆ MASŁO, MUSZTARDĘ DO SMAKU.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Izabela28 12.03.2011 21:35
pychotka:)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat