PASTA Z RYBY WĘDZONEJ

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

gniazd

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

gniazda

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ryba wędzona

    20 DAG
  • żółtko jajek

    2 SZTUKI
  • masło

    6 DAG
  • musztarda

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

RYBĘ ZMIELIĆ RAZEM Z ŻÓŁTKAMI, DODAĆ MASŁO, MUSZTARDĘ DO SMAKU.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Izabela28 12.03.2011 21:35
pychotka:)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat