Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pasta z mięsa pieczonego

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso 15 dag
ser żółty 5 dag
seler 1 sztuka
majonez 2 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: pasta z mięsa pieczonego

Mięso i kawałek ugotowanego selera (2 dag) zemleć w maszynce, ser utrzeć na tarce. Wszystkie składniki dokładnie zmieszać z majonezem, posolić i dodać pieprz do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gottrina 28.11.2011 12:34
bardzo dobra pasta, polecam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak