pasta z mięsa pieczonego

pasta z mięsa pieczonego

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • mięso

    15 dag
  • ser żółty

    5 dag
  • seler

    1 sztuka
  • majonez

    2 łyżki
  • sól

    do smaku
  • pieprz

    do smaku
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania pasta z mięsa pieczonego

Mięso i kawałek ugotowanego selera (2 dag) zemleć w maszynce, ser utrzeć na tarce. Wszystkie składniki dokładnie zmieszać z majonezem, posolić i dodać pieprz do smaku.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

gottrina 28.11.2011 12:34
bardzo dobra pasta, polecam

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat