Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z makreli ze szczypiorkiem

2.0
(8)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

makrela wędzona 200 gram
szczypiorek 0,5 pęczka
majonez 1 łyżeczka
jogurt grecki 1-2 łyżki
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z makreli ze szczypiorkiem

Makrelę dokładnie obrać ze skóry i ości, szczypiorek pokroić, po czym dodać do makreli. Całość połączyć z majonezem i jogurtem. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Podawać ze świeżym pieczywem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Mancia w kuchni 22.03.2015 10:15
na śniadanko jak znalazł ;)
Justi2401 21.03.2015 16:16
Uwielbiam takie domowe pasty na kanapki. Pycha!:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak