Pasta z makreli z ogókiem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • makrela wędzona

  • majonez

  • sól, pieprz

  • ogórki konserwowe

    3 szt.
  • jajko

    3 szt.
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Makrele rozdrobić obierając z ości.Jajka zetrzeć na grubej tarce.Ogórki pokroić w kostkę.Wszystko razem wymieszać.Dodać 3 łyżki ketchupu oraz majonezu i wymieszać.Doprawić do smaku.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat