Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z makreli z kaparami i natką

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

twarożek 200 gram
makrela wędzona sztuka
kapary całe Smak 2 łyżeczki
natka pietruszki 2 łyżeczki
sól do smaku 1 szczypta
Pieprz czarny mielony Prymat 1 szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z makreli z kaparami i natką

Oczyść mięso ze skóry i ości. Wszystkie składniki razem wymieszaj. Podawaj z chlebem ulubionym.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Grazyna0211 20.09.2016 08:38
do chleba i nie tylko
norweska20 19.09.2016 12:35
smakowite zestawienie
KORAL 19.09.2016 12:04
Smaczna pasta :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak