Doradca Smaku logoandPrymat logo
Mięsa - najlepsze przepisy SPRAWDŹ

Pasta z makreli II

5.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Liczba porcji
Liczba porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wędzona makrela
1 szt
masło extra
1/2 kostki
jajko
2 szt
żółty ser
20 dag
Musztarda francuska Prymat
Sklep Prymat
sól i pieprz
cebula
1 szt mała

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z makreli II

Rybę obrać ze skóry i ości. Cebulę pokroić w drobną kostkę. Jajka posiekać. Ser zetrzeć na mniejszych oczkach tarki jarzynowej. Wszystkie składniki rozetrzeć z masłem. Doprawić solą, pieprzem mielonym i musztardą. SMACZNEGO!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 05.07.2015 17:50
Dobra taka.
caroline1983 05.08.2011 23:17
czasami robie podobną
mirosława4 19.05.2011 21:39
apetyczna!
Izabela/bella81 18.02.2011 11:53
W takim wydaniu pasty makrelowej jeszcze nie jadłam, a wygląda bardzo apetycznie.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak