Pasta z makreli i serka wiejskiego

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Pyszna pasta z makreli. Tym razem z dodatkiem serka wiejskiego.
  Przepis doceniony przez Doradcę Smaku
Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

Składniki:

  • wędzona makrela

    1 szt.
  • serek wiejski

    1 szt.
  • cebula czerwona

    1 sztuka
  • natka pietruszki

    5 gałązek
  • majonez

    1 łyżeczka
  • chrzan

    1 łyżeczka
  • sól

    1 szczypta
  • pieprz

    1 szczypta
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Makrelę oczyszczamy ze skóry i ości, wrzucamy do miski. Dodajemy do niej pokrojoną w drobną kostkę cebulę, poszatkowaną natkę, serek wiejski, majonez, chrzan, sól i świeżo zmielony pieprz. Wszystko mieszamy.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat