Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z makreli i serka wiejskiego

5.0
(82)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.
Pyszna pasta z makreli. Tym razem z dodatkiem serka wiejskiego.

Składniki:

Składniki:

wędzona makrela 1 szt.
serek wiejski 1 szt.
cebula czerwona 1 sztuka
natka pietruszki 5 gałązek
majonez 1 łyżeczka
chrzan 1 łyżeczka
sól 1 szczypta
pieprz 1 szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z makreli i serka wiejskiego

Makrelę oczyszczamy ze skóry i ości, wrzucamy do miski. Dodajemy do niej pokrojoną w drobną kostkę cebulę, poszatkowaną natkę, serek wiejski, majonez, chrzan, sól i świeżo zmielony pieprz. Wszystko mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak