Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z makreli i ketchapu

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

makrela wędzona 1 sztuka
cebula 1 sztuka
majonez 1 łyżka
ketchup 3 łyżki
jajko ugotowane na twardo 2 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z makreli i ketchapu

Kroki postępowania

1
Makrele obrać ze skóry i usunąć dokładnie z ości
Krok 1 - Pasta z makreli i ketchapu foto
2
Cebule drobno posiekać i dodać do makreli
Krok 2 - Pasta z makreli i ketchapu foto
3
Jajka zetrzeć na tarce i dodać do makreli z cebulką
Krok 3 - Pasta z makreli i ketchapu foto
4
Następnie dodać majonez, ketchup, doprawić do smaku i wymieszać
Krok 4 - Pasta z makreli i ketchapu foto
5
Gotową pastą smarować świeże pieczywo
Krok 5 - Pasta z makreli i ketchapu foto

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Monika58 03.03.2013 21:57
czasem robię podobną - wiem, że jest pyszna :)
cooleczka 01.03.2013 10:25
fajny pomysł na pastę

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak