Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z makreli i jaj

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

makrela wędzona 1
jajko ugotowane na twardo 5
cebula biała 1
Musztarda delikatesowa Prymat 1 lyzeczka
ketchup 1 łyzka
majonez 1 lyzeczka
Sól czosnkowa jodowana Prymat
Pieprz czarny mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z makreli i jaj

Makrele obrac z osci,dodaj jaja i pozostale skladniki i wymieszac w blenderze na jednolita mase. Najlepiej smakuje po kilku godzinach jak wszytsko przejdzie makrela.
Smacznego:)

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Malinka 13.01.2014 17:59
Robię podobną i jest bardzo smaczna!
Magda60 29.06.2013 13:41
zdrowo i smacznie , super
magdziorka6 03.05.2013 09:33
smaczna na śniadanko
katarzynka455 01.05.2013 17:40
Tez lubię taką pastę z makrelki bardzo dobra.
Łukasz15 11.04.2013 08:35
Fajne są takie pasty do pieczywa
kanu83 09.04.2013 17:36
Do tego świeżutkie pieczywo i rewelacja
Elżbieta17 06.04.2013 19:56
smaczna na kanapki:)
Bernadeta1 04.04.2013 00:12
robię taką bardzo smaczna
kuklik 03.04.2013 15:36
bardzo dobra

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak