Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z makreli

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

makrela wędzona 10 dkg
jajko 2 jajka
sól do smaku
pieprz
Musztarda sarepska Prymat 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z makreli

Jajka gotujemy na twardo i zostawiamy do ostygnięcia. W międzyczasie makrele obieramy na małe kawałki. Ostudzone jajko przecieramy przez sitko. Wszystkie składniki mieszamy razem w misce. Podajemy z pieczywem, posypując "zieleniną":)
Smacznego

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Grazyna0211 07.02.2015 11:50
bardzo smaczna pasta
Megg 07.02.2015 00:29
pyszna pasta do pieczywa
aisoglam 06.02.2015 22:21
Pychoteczka ;)
Joannasz3190 06.02.2015 20:29
Pyszności :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak