pasta z makreli

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • wędzona makela

    1 szt
  • cebula

    1 szt
  • natka pietruszki

    1 łyżka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Rybę oddzielamy od ości (bardzo dokładnie), dodajemy pokrojoną w drobną kosteczkę cebulę . posiekaną natkę. Mieszamy do uzyskania jednolitej masy. SMACZNEGO!

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (7)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
dianix 07.07.2012 17:21
często robie rozne pasty
romanrafal 01.05.2012 12:09
ja dodaję jeszcze majonez i jajka na twardo
Elżbieta17 27.03.2012 16:21
smaczna rybka:)
Angelika10 15.02.2012 21:26
Smaczna.
mic 31.01.2012 21:58
mog?bym zjesc:)
Wafelek2601 14.01.2012 00:09
uwielbiam
Margo1 29.11.2011 09:11
warto zrobić , tylko dodała bym więcej składników

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat