Pasta z makreli

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • wędzona makrela

  • jajko

  • papryka czerwona

  • cebula

  • majonez

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Do miseczki wkroiłam 2 jajka ugotowane na twardo, pół wędzonej makreli, 1/4 papryki, 1/4 cebuli. Dodałam 3 łyżeczki majonezu kieleckiego i dokładnie wymieszałam. Pastę nakładałam na kromki chleba razowego i ozdobiłam kiełkami rzodkiewki. Samo zdrowie!

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
tomek18 25.02.2012 09:47
przepyszna
Anna85 24.11.2011 19:27
Właśnie się zajadam :) Pychotka :D

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat